SweetCorn
01 05 18
Interclubs slotdag Men/Ladies 2

Men
Geen enkel Limburgs Men 2-team promoveert naar een hogere Divisie. Gelukkig degradeert er ook geen enkel. Die redding was wel meestal nipt…

Het in Divisie 2 startend Royal Limburg kon tegen Avernas de nul wegvagen door een 3-2 zege. Dirk Bonnyns, Jérôme Gijsen en Laurent Beuk zorgden voor de drie reddende Houthalense punten.

Spiegelven Genk evolueerde in Divisie C. Ook daar konden de meubels in extremis gered worden door een 4-1 zege tegen Damme. Geert Berghs, Guy Habraeken, Christophe Palmans en David Custers tekenden voor de Genkse punten.

Flanders Nippon haalde het reddende punt door Puyenbroeck met 4-1 te verslaan. Helemaal de verdienste van Raphaël Cultiaux, Onno Drenth, Hiro Utsumi en Patrick Vandeput.

In dezelfde Divisie 4 maakte Golfforum kans om te promoveren. Door het spel van de ups en downs ging de reekszege echter naar Naxhelet dat op de slotdag nochtans door Golfforum verslagen werd. Ben Proesmans, Benny Willems en Bart Veulemans op de…23ste hole, zorgden voor de drie Lummense punten.

Millennium ging tegen The National met 1-4 tegen het canvas. Alleen Davy Lievens bleef voor Paal overeind.


Ladies

We meldden het gisteren reeds. Limburg heeft volgend seizoen opnieuw een team in allerhoogste Divisie. Ladies 2 van Royal Limburg zorgden daarvoor.

Het team waar spelende teamcaptain Donattiene Byvoet (vierde van links), Brigitte Colla, Véronique Boes, Bea Natens, Dominique Haumont en Marijke Lambrigts voor aantraden, had dus alle redenen om samen met teammascotte Piet Dewilde een feestje te bouwen.

Ook gejuich bij de dames van Millennium (foto) . Die hadden aan twee zeges genoeg om van Divisie 4 naar Divisie 3 te klimmen. Saskia Deboutte, Marijke Bongaerts, Frieda Vandevoort, Ann Godelaine en Marina Thoelen mochten dus ook een polonaise dansen.

De dames van Spiegelven (foto) konden tegen Oudenaarde hun mooie 5-0 zege tegen Rougemont niet herhalen. Oudenaarde bleek met 3-2 te sterk. Het jeugdige duo Louise Palmans en Suzanne Houben zorgde voor beide Genkse punten.

01 05 18
Jean-Paul Wagemans wint Lanakense Hotel Cristal Obereggen Cup

Een overgroot deelnemersveld streed  vrijdag op Golf Club Lanaken om de zege in de eerste wedstrijd die Günther Thaler van Hotel Cristal (foto links) en Klaus Pichler van Ganischgerhof in de Limburgse regio aanbood.

Duidelijk wat naar de hand van Lanakense clubsecretaris Jean-Paul Wagemans (foto rechts) die de beste score binnen bracht.
Coen van de Lubbe en Ralph Beurskens brachten een identieke score binnen, maar de betere return van "JP" zorgde voor de beslissing.
Han de Krom en Rutger Roijaakkers vervolledigen de top vijf.

Angelien Scharis was in eerste categorie de beste dame, Wil Gulikers en Gisèle van Celen de beste in categorie 2

01 05 18
Hilde Daniëls wint Hasseltse Prijs Widmer

De Hasseltse dames streden om de Prijs Widmer. Daarin toonde Hilde Daniëls (foto midden) zich de beste. Zij ging Bim Poonpol Paowana (foto links) en Nora Mangelschots (foto rechts) vooraf.

Irène Schepers viel net naast de top drie. Ook het lot van Mick Onclin, Isabelle Vanschoonbeek en Lieve Baert. Anny Robyns, Milena Dilworth en Hilde van de Velde rondden de top tien af.

Debora Bols won de wedstrijd over negen holes. Jacqueline Tobola en Daniella Daniëls klommen mee op het podium.

01 05 18
Harry Hinzen Jr overvleugelt Spiegelvense Grote Mannendag

Op Spiegelven was er een “Grote Mannendag”, want er werd om de Prijs van de voorzitter gestreden. Met Harry Hinzen Jr als meer dan overtuigende winnaar.

In deze strokeplay wedstrijd kwam hij op 64 netto uit. Acht slagen beter dan Jo Maleux en tien beter van Peter Steegmans. Guy Habraken miste de top drie van een haartje.

In tweede categorie moest Erik Jehoul zich reppen om Luc Vanhees en Léon Desiron voor te blijven. Jean-Pierre Menghi en René Koolen vervolledigden hier de top vijf

Vrijdag 20 juli 2018
Jan-Pieter Maussen houdt Gérard......
Guy Jaspers en Staf Briers winne......
28/101: Royal Limburg...
Deense Nicole Bonde Lorup lukt ......
Donderdag 19 juli 2018
Christopher Mivis op hielen van ......
Anthony De Schutter en Ana Elena......
Eddy Hellebuyck wint Summer Ecle......
Eddy Ritzen weer aan het feest...
Live op Sports Golf, uitgesteld ......
Woensdag 18 juli 2018
Vandaag......
Dinsdag 17 juli 2018
Weinig wedstrijdactiviteit...
27/101:The Duke ...
Martine Roemers wint starterswed......
Maandag 16 juli 2018
James Van Maerrem moet spurten i......
Marina Thoelen en Benoit Quesnel......
Raphaël Cultiaux nipt voor Kris......
Zondag 15 juli 2018
Vraagje...?...
Zaterdag 14 juli 2018
26/101: Bernardus Golf...
Michel Deltour houdt thuiseer ho......
Patrick Van Lommel wint op Best ......
Vrijdag 13 juli 2018
Vrijdag de 13de…...
Arthur Barzeele wint Spiegelvens......
Maurice Briers wint woensdagse Y......
Paul Cox wint Hasseltse manche S......
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout
Genk
Donderdag 12 juli 2018
Woensdag 11 juli 2018
Dinsdag 10 juli 2018
Maandag 09 juli 2018
Zondag 08 juli 2018
Zaterdag 07 juli 2018
Vrijdag 06 juli 2018
Donderdag 05 juli 2018
Woensdag 04 juli 2018
Dinsdag 03 juli 2018
Maandag 02 juli 2018
Zondag 01 juli 2018
Zaterdag 30 juni 2018
Vrijdag 29 juni 2018
Donderdag 28 juni 2018
Woensdag 27 juni 2018