SweetCorn
01 05 18
Interclubs slotdag Men/Ladies 2

Men
Geen enkel Limburgs Men 2-team promoveert naar een hogere Divisie. Gelukkig degradeert er ook geen enkel. Die redding was wel meestal nipt…

Het in Divisie 2 startend Royal Limburg kon tegen Avernas de nul wegvagen door een 3-2 zege. Dirk Bonnyns, Jérôme Gijsen en Laurent Beuk zorgden voor de drie reddende Houthalense punten.

Spiegelven Genk evolueerde in Divisie C. Ook daar konden de meubels in extremis gered worden door een 4-1 zege tegen Damme. Geert Berghs, Guy Habraeken, Christophe Palmans en David Custers tekenden voor de Genkse punten.

Flanders Nippon haalde het reddende punt door Puyenbroeck met 4-1 te verslaan. Helemaal de verdienste van Raphaël Cultiaux, Onno Drenth, Hiro Utsumi en Patrick Vandeput.

In dezelfde Divisie 4 maakte Golfforum kans om te promoveren. Door het spel van de ups en downs ging de reekszege echter naar Naxhelet dat op de slotdag nochtans door Golfforum verslagen werd. Ben Proesmans, Benny Willems en Bart Veulemans op de…23ste hole, zorgden voor de drie Lummense punten.

Millennium ging tegen The National met 1-4 tegen het canvas. Alleen Davy Lievens bleef voor Paal overeind.


Ladies

We meldden het gisteren reeds. Limburg heeft volgend seizoen opnieuw een team in allerhoogste Divisie. Ladies 2 van Royal Limburg zorgden daarvoor.

Het team waar spelende teamcaptain Donattiene Byvoet (vierde van links), Brigitte Colla, Véronique Boes, Bea Natens, Dominique Haumont en Marijke Lambrigts voor aantraden, had dus alle redenen om samen met teammascotte Piet Dewilde een feestje te bouwen.

Ook gejuich bij de dames van Millennium (foto) . Die hadden aan twee zeges genoeg om van Divisie 4 naar Divisie 3 te klimmen. Saskia Deboutte, Marijke Bongaerts, Frieda Vandevoort, Ann Godelaine en Marina Thoelen mochten dus ook een polonaise dansen.

De dames van Spiegelven (foto) konden tegen Oudenaarde hun mooie 5-0 zege tegen Rougemont niet herhalen. Oudenaarde bleek met 3-2 te sterk. Het jeugdige duo Louise Palmans en Suzanne Houben zorgde voor beide Genkse punten.

01 05 18
Jean-Paul Wagemans wint Lanakense Hotel Cristal Obereggen Cup

Een overgroot deelnemersveld streed  vrijdag op Golf Club Lanaken om de zege in de eerste wedstrijd die Günther Thaler van Hotel Cristal (foto links) en Klaus Pichler van Ganischgerhof in de Limburgse regio aanbood.

Duidelijk wat naar de hand van Lanakense clubsecretaris Jean-Paul Wagemans (foto rechts) die de beste score binnen bracht.
Coen van de Lubbe en Ralph Beurskens brachten een identieke score binnen, maar de betere return van "JP" zorgde voor de beslissing.
Han de Krom en Rutger Roijaakkers vervolledigen de top vijf.

Angelien Scharis was in eerste categorie de beste dame, Wil Gulikers en Gisèle van Celen de beste in categorie 2

01 05 18
Hilde Daniëls wint Hasseltse Prijs Widmer

De Hasseltse dames streden om de Prijs Widmer. Daarin toonde Hilde Daniëls (foto midden) zich de beste. Zij ging Bim Poonpol Paowana (foto links) en Nora Mangelschots (foto rechts) vooraf.

Irène Schepers viel net naast de top drie. Ook het lot van Mick Onclin, Isabelle Vanschoonbeek en Lieve Baert. Anny Robyns, Milena Dilworth en Hilde van de Velde rondden de top tien af.

Debora Bols won de wedstrijd over negen holes. Jacqueline Tobola en Daniella Daniëls klommen mee op het podium.

01 05 18
Harry Hinzen Jr overvleugelt Spiegelvense Grote Mannendag

Op Spiegelven was er een “Grote Mannendag”, want er werd om de Prijs van de voorzitter gestreden. Met Harry Hinzen Jr als meer dan overtuigende winnaar.

In deze strokeplay wedstrijd kwam hij op 64 netto uit. Acht slagen beter dan Jo Maleux en tien beter van Peter Steegmans. Guy Habraken miste de top drie van een haartje.

In tweede categorie moest Erik Jehoul zich reppen om Luc Vanhees en Léon Desiron voor te blijven. Jean-Pierre Menghi en René Koolen vervolledigden hier de top vijf

Maandag 25 maart 2019
Ana Elena Kusters en Anthony De ......
Fons Geerts houdt Gunther Leende......
Gregory Willems wint Paalse Star......
Zondag 24 maart 2019
Vraagje…?...
Zaterdag 23 maart 2019
Filip Noë wint finale, Stef Inn......
Royal Hainaut bijt de spits af...
Zeker drie jaar Open Iron 7 Tour......
Vrijdag 22 maart 2019
Pasen is in aantocht…...
Fruit at Work zet iedere maand e......
Donderdag 21 maart 2019
Marcel Nieskens wint Lanakense I......
Lente is in aantocht…...
Vaak vergeten...
Woensdag 20 maart 2019
Christopher Mivis is klaar voor ......
Vertrouwde namen op Winterstrijd......
Young Adults van Royal Limburg z......
Dinsdag 19 maart 2019
Luc Coolens overleden...
Katrien Hufkens en Tim Van Sweev......
Maandag 18 maart 2019
Tom Brennan ziet Ruben Peumans S......
Jo Switten kwam, zag en overwon…...
Barry Pavic op podium van Abu Dh......
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout
Genk
Zondag 17 maart 2019
Zaterdag 16 maart 2019
Vrijdag 15 maart 2019
Donderdag 14 maart 2019
Woensdag 13 maart 2019
Dinsdag 12 maart 2019
Maandag 11 maart 2019
Zondag 10 maart 2019
Zaterdag 09 maart 2019
Vrijdag 08 maart 2019
Donderdag 07 maart 2019
Woensdag 06 maart 2019
Dinsdag 05 maart 2019
Maandag 04 maart 2019
Zondag 03 maart 2019
Zaterdag 02 maart 2019