SweetCorn
01 07 21
Zaterdag hoogspanning verwacht in het Limburgs Kampioenschap

Zaterdag wordt op Spiegelven het achttiende Limburgs Kampioenschap Stroke Play betwist.
Het belooft topstrijd te worden, want er starten liefst vier plus-handicappers.

Logische favoriet is Spiegelvense clubkampioen Anthony De Schutter (foto) die, vooraleer naar de States te trekken, een Limburgse titel aan zijn palmares wil toevoegen.
Genkse clubgenoten Christophe Palmans en Cas Ruelens vertrekken uiteraard ook niet kansloos.
Zoals overigens Royal Houthalense Wouter Villhaber. En wat met voor Lanaken uitkomende Mattias Withofs en Tom Van Hove die in 2018 mocht juichen.

Bij de dames, die maar met vier zijn…, kijkt iedereen naar kersverse Houthalense clubkampioen Jasmijn Villhaber en thuisspelende Louise Palmans.
Wie voegt zijn naam op dit prestigieuze palmares?

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken
2018: Tom Van Hove en Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2019: Max Peerbooms & Lucia De Lee op Royal Limburg (foto)
2020: Corona
2021: ? & ?

01 07 21
Lambrigts-Vandevenne-Vroninks-Leroi winnen Houthalense damesscramble

Enkele 65 jarige dames van Royal Limburg boden een scramble-wedstrijd met vier aan.

De damescommissie vormde evenwaardige teams waar Marijke Lambrigts, Rika Vandevenne, Jacqueline Vroninks en Chantal Leroi zich het beste quattuor toonde.
Hun 41 punten konden door niemand overboden worden.

Daniëlle Fierens, Sonia Vansweefelt, Marie-Paule Segers en Patricia Boesmans werden runner-up.
Bénédicte Indekeu, Marie-José Hurkmans Monique Geerlings en Marijke Bekkers werden samen met Inge Hoebers, Mia Hamers, Dominique Germeaux en Dominique Withofs gedeeld derde.

Op de turn werd er van een lekkere carpaccio gesmuld.

01 07 21
Marc Philtjens en Renaud Sternotte toppen Flanders Nippon Senior Q Day

Flanders Nippon-captain Marc Philtjens (foto) en Renaud Sternotte hebben de Hasseltse Senior Q Day naar hun hand gezet.
Ze wonnen de 4BBB met 42 punten.

Drie punten beter dan liefst zes andere duo’s die in de rangorde Roger Hermans – Eddy Vanheel, Gilbert Heeren – Manu Monard, Jos Smisdom – Luc Lieven, Robert Baeten – Johan Mullens, Ivan Vanrijkel – Ludwig Mullens én Houthalens duo Véronique Bonge – Guy Kippers finishten.

De wedstrijd over negen holes werd door Jozef Mombers gewonnen.

01 07 21
Tweemaal Lievens op het hoogste Millennium-podium

Hoe is dat verhaal van de boom en de appel ook weer…?
Vraag dat maar aan Davy Lievens.

Hij kroonde zich verleden zondag andermaal tot clubkampioen van Millennium Paal, maar was wellicht nog blijer met de clubtitel van dochter Silke bij de juniores.

01 07 21
Limburgse golfwereld in rouw

Jules Hallet, één van de oudste golfers van Limburg, is op 92-jarige leeftijd overleden. Jules was een fervente golfer.
Hij was lid was Winge Golf, maar speelde wekelijks ook zijn rondje op Golfforum.

Jules bewees dan ook dat golf een sport voor alle leeftijden is.

Zaterdag 25 september 2021
Golfclub Hasselt: Tweemaal Horsman...
Uiteraard Bim...
“The Postman” is klaar voor ......
Hopen op…...
Ook dit is Sicilië......
Een Limburgse top wijnbouwer in ......
Vrijdag 24 september 2021
Royal Limburg: Drie plus handica......
Ook hier Jasmijn...
Hoe verloopt de Ryder Cup?...
Wie bij Team Europe?...
Wie bij Team USA?...
Vilain, Spronken en nu... Romeo ......
Ook in Sicilië...
Ook dit is Sicilië......
Donderdag 23 september 2021
Anthony De Schutter blijft Limbu......
Jasmijn Villhaber nieuwe Limburg......
Nicolas Colsaerts zal zijn eerst......
De Paalse Plas in…...
Italië blijft een droombestemming...
Ook dit is Sicilië......
Hielp je als senior hier aan mee?...
Woensdag 22 september 2021
Ibo Ganic en Picky Lee mogen aan......
Captain Patricia Fagard ziet Mar......
Team tegen ego’s...
Renaud Mirroir wint eerste Limbu......
Italië trekt alsmaar meer de go......
Dinsdag 21 september 2021
Alec en Sophie Benijts toppen Ho......
Viviane Vermeulen juicht op Golf......
Hiro Utsumi wint Hasseltse… ma......
Handicap of return?...
Team USA is andermaal favoriet...
Maandag 20 september 2021
Ward Henckens houdt Jo Maleux ac......
Benoît Levecq voorzitter en Joh......
Ryder Cup: Het is van moeten…...
Frank Pauly domineert Hasseltse ......
Guylian Menten beste Starter op ......
Zondag 19 september 2021
Vraagje…?...
Zaterdag 18 september 2021
Hielp je als senior hier aan mee?...
Lilianne Swinnen ziet Saskia Deb......
Guido Goossens andermaal succesr......
contact




Genk
Vrijdag 17 september 2021
Donderdag 16 september 2021
Woensdag 15 september 2021
Dinsdag 14 september 2021
Maandag 13 september 2021
Zondag 12 september 2021
Zaterdag 11 september 2021
Vrijdag 10 september 2021
Donderdag 09 september 2021
Woensdag 08 september 2021
Dinsdag 07 september 2021
Maandag 06 september 2021
Zondag 05 september 2021
Zaterdag 04 september 2021
Vrijdag 03 september 2021
Donderdag 02 september 2021