SweetCorn
12 07 14
Martijn Borghs lukt superscore op Millennium

Martijn Borghs vergaarde tijdens de Beker van Vlaanderen-manche op Millennium in eerste categorie liefst 46 punten. Uiteraard meer dan voldoende om de zege te grijpen.
Rudy Reekmans en Vik Pauwels, beiden 39 punten, deden het ook erg goed en zagen Karl Van Tendeloo en Jan Swinnen Jr., beste bruto, net naast het podium vallen.

Bij de dames topte clubkampioene Christina Swinnen alles en iedereen. Liliane Swinnen, géén familie…, en Frieda Vandevoort deelden de tweede plaats. Dominique Boesmans en Julie Tournier deden dat met de vierde.

Monique Van Dijk overvleugelde de damescategorie 2. Kristine Beerten en Saskia Deboutte grepen hier de overige ereplaatsen.

Bij de heren topte Diminique Claes alles door 46 punten te scoren. Ook Johan Ramaekers deed het met 44 eenheden uitstekend. Koen Dillen en Marc Martens kwamen op 38 punten uit.
Filip Beliën was de beste rabbit.

12 07 14
Benny en Chris Willems winnen Holiday Cup

Ze hebben er blijkbaar een abonnement op. Als er een scramble is, bewijzen Benny en Chris Willems hun gezamenlijke doeltreffendheid. Ook in deze editie van de Holiday Cup.

Hun 45 punten waren onbereikbaar voor Jonny Maesen en Wies Carmans die Tom Maris en Dominique Ruymen eveneens op het podium zagen klauteren.

Golfforum-voorzitter Emiel Vandepaer en zijn Maria haalden dat podium net niet. Wel hadden ze de verdienste vicevoorzitter Gérard Cuypers en Bim Poonpol Paowana voor te blijven.

12 07 14
Nick Lemmens topt Hasseltse Sympathy Cup

De succesrijke Flanders Nippon Men’s Day maakt in de zomervakantie plaats voor de eveneens succesrijke Sympathy Cup waar ook niet Flanders Nippon-leden in mogen starten.

Die zagen dat Nick Lemmens (archieffoto) in de eerste manche succesrijk uithalen. Bo Van Gysel en Vitali Boiko finishten, ten nadele van Pascal Jansz, als tweede en derde in eerste categorie.

In tweede categorie was Joans Callaerts met 43 punten net een fractie doeltreffender dan Dennis Van Der Meiren. Joël Coosemans klom op het laatste podiumplaatsje.

Marc Quintens won derde categorie en hield daar Tom Knaepen en Annemie Bom achter.
Patrick Hendrikx was de beste rabbit.

12 07 14
Vasso Smeets lost haar Theo…

Vasso Smeets heeft weer een leuke zege beet. Zij won met overmacht op Houthalen de Beauty Golf by Louis Widmer. Dankzij haar 39 punten knipt gedreven Vasso andermaal wat fracties van haar handicapnotering af. Die werd 7,2. Liefst 1,3 beter dan haar Theo (foto)…

Marijke Lambrigts tikte in die eerste categorie als runner-up aan. Bénédicte Indekeu, Regina Wisanto en Véronique Boes hielden Lieve Bussé uit de topvijf.

In tweede categorie was Christel Beckers (foto midden)  aan het feest. Zij haalde het vlotjes van Hilde Stoops en Régine Jadoul.
Ingrid Houbrechts en Gitty Pflieger rondden de topvijf af.