SweetCorn
21 06 18
Volgende week Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt het Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon Hasselt betwist. Het zestiende in de alsmaar langer wordende lijst. Het palmares vind je hieronder.
Alle modaliteiten qua deelname kan je op je club vragen.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken (foto)

Woensdag 20 februari 2019
Golf Club Lanaken stelt nieuw be......
Houthalens damesbestuur gaat and......
Zin in een Fashion Night? ...
Dinsdag 19 februari 2019
Limburgse Heren 1 Interclubstrij......
Alf Poell houdt Gunther Leenders......
Nieuwe heide…...
Vroegboekkorting op Millennium...
Maandag 18 februari 2019
Marc Vande Broek succesrijk in H......
Bruno Paulissen wint weer...
Zondag 17 februari 2019
Vraagje…? ...
Zaterdag 16 februari 2019
Spiegelven Golf Academy weer van......
Giro della Primavera omarmt de l......
Mooi......
Vrijdag 15 februari 2019
Licata Vini maakt golflimburg.be......
Wordt dit een nieuwe trend?...
Donderdag 14 februari 2019
Niet vergeten......
Vriestemperaturen zorgen voor…......
New look bunkers op Royal Limburg...
Woensdag 13 februari 2019
En de moeilijkste Limburgse hole......
Jef Bosmans en Ruth Vanderplanck......
Als een droge baan nat wordt...
Morgen…...
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout




Genk
Dinsdag 12 februari 2019
Maandag 11 februari 2019
Zondag 10 februari 2019
Zaterdag 09 februari 2019
Vrijdag 08 februari 2019
Donderdag 07 februari 2019
Woensdag 06 februari 2019
Dinsdag 05 februari 2019
Maandag 04 februari 2019
Zondag 03 februari 2019
Zaterdag 02 februari 2019
Vrijdag 01 februari 2019
Donderdag 31 januari 2019
Woensdag 30 januari 2019
Dinsdag 29 januari 2019
Maandag 28 januari 2019