SweetCorn
21 01 23
Wolventaart en dito brood

Etienne, zeg maar "Tiger" Wils, die met zijn BakeAll dit jaar 50 jaar leverancier is van grondstoffen voor ambachtelijke bakkerijen, ontwikkelde om dat jubileum kracht bij te zetten “wolventaart” en "wolvenbrood”.

“De basis van de Limburgse wolventaart is een siroop gemaakt van een combinatie van appel, peren, pruimen en kersen met daarboven een royale laag gesuikerde slagroom en melkchocoladeschilfers. Het geheel wordt afgewerkt met een decoratieve wolf afbeelding.” stelt Etienne, die ondanks de malaise bij "zijn" Anderlecht de kleuren blijkbaar trouw blijft...

Zoals je in vorige tekst zag, konden de Lummense senioren in primeur van de "wolventaart" (foto) genieten.

Zondag 29 januari 2023
Vraagje…?...
Zaterdag 28 januari 2023
Voorlopig…...
Wat is nieuw bij TaylorMade? ...
Wedstrijden afgelast...
Vrijdag 27 januari 2023
Anthony De Schutter trekt naar A......
Met mondjesmaat open...
Duurzaamheid wordt gekoesterd...
Wat is nieuw bij Titleist?...
Donderdag 26 januari 2023
Wandelen en smullen in plaats va......
Wat is nieuw bij Callaway?...
Werkzaamheden in Hasselts clubho......
Zin om de Soudal Open te helpen? ...
Woensdag 25 januari 2023
Langzaam maar zeker...
Dinsdag 24 januari 2023
Sneeuw, dus......
Smelten? Niet meteen......
Maandag 23 januari 2023
Nieuwe CLB Group Order of Merit ......
Millennium Business Club sneed s......
Claudio Giribuola voor Steve Van......
Zondag 22 januari 2023
Vraagje...?...
contact





Genk
Zaterdag 21 januari 2023
Vrijdag 20 januari 2023
Donderdag 19 januari 2023
Woensdag 18 januari 2023
Dinsdag 17 januari 2023
Maandag 16 januari 2023
Zondag 15 januari 2023
Zaterdag 14 januari 2023
Vrijdag 13 januari 2023
Donderdag 12 januari 2023
Woensdag 11 januari 2023
Dinsdag 10 januari 2023
Maandag 09 januari 2023
Zondag 08 januari 2023
Zaterdag 07 januari 2023
Vrijdag 06 januari 2023