SweetCorn
21 06 18
Volgende week Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt het Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon Hasselt betwist. Het zestiende in de alsmaar langer wordende lijst. Het palmares vind je hieronder.
Alle modaliteiten qua deelname kan je op je club vragen.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken (foto)

21 06 18
Waar en wanneer de volgende Limburgse Kampioenschappen?

Tijdens de Limburg Men Challenge was er even twijfel wie volgend jaar die steeds leuke topwedstrijd mag organiseren.
Met behulp van de laureatenplaatjes op de mooie trofee bleek dat Spiegelven in 2019 de gastheer te worden.

Om alles nog eens duidelijk te stellen en tevens in de toekomst te kijken, lijsten we de volgende LK-afspraken op.

Limburgs stroke play kampioenschap
2019: Royal Limburg
2020: Spiegelven Genk
2021: Millennium Paal
2022: Golfforum Lummen
2023: Golf Club Lanaken

Limburgse kampioenschap Senioren
2018: Golf Club Lanaken
2019: Flanders Nippon Hasselt
2020: Royal Limburg
2021: Spiegelven Genk
2022: Millennium Paal
2023: Golfforum

Limburg Men Challenge
2019: Spiegelven Genk
2020: Royal Limburg
2021: Golf Club Lanaken
2022: Millennium Paal
2023: Flanders Nippon Hasselt

21 06 18
De bodemcultuurmosselen zijn er!

Vanaf eergisteren kan je bij Vandermaesen de eerste bodemdcultuurmosselen kopen. Met hun hoog vleesgewicht, mooie kleur en uitstekende smaak hebben de mosselen al meteen een goede start gemaakt.

www.vandermaesen.be

Vandermaesen biedt zowel “Goudmerk” als “Jumbo” sorteringen aan. Uiteraard ook wat er bij hoort zoals mosselkruiden, mosselgroenten, mosselwijn, frietjes en uiteraard mosselpotten.

21 06 18
Martine Roemers wint starterswedstrijd op Millennium

Millennium Paal houdt een hele reeks starterswedstrijden om de nieuwe golfers meteen van het competitiegevoel te laten proeven.
Martine Roemers heeft dat al beet, getuige haar 21 winnende punten. Anne Degraaf tikte als tweede aan en zag Koen De Wit de top drie afronden. Waar Gisèle Jacobs en Urbain Verboven niet in slaagden.

Vrijdag 24 mei 2019
Martine Boes en Dany Vanderstra......
Bim Poonpol Paowana juicht in Be......
Zege van Cécile Lecis in Spiege......
...
Nog maar eens…...
Donderdag 23 mei 2019
Wanneer clubkampioenschappen?...
Dames gaan vreemd...
De Maastrichtsche zoekt week/wee......
Woensdag 22 mei 2019
Rudi Stiers en Lucia De Lee seni......
Liesbet Michels en Bea Natens wi......
Lanakense shooting starts...
Valentin Smets houdt Frank Wils ......
Dinsdag 21 mei 2019
Marc Vuurstaek en Charlotte Gilt......
Conny Beertens en Bea Schepers w......
Vier Limburgse golfers naar BKO-......
Olga Vanderstraeten beste Paalse......
Maandag 20 mei 2019
Ben Henry versterkt secretariaat......
Remco Zinken en Ana Elena Kuster......
Frieda Vandevoort en Wei Cheng L......
Frank Wils en Peter Gubbelmans z......
Cliff Heulens en Angelien Schari......
James Van Maerrem houdt Eric Van......
Zondag 19 mei 2019
Vraagje...?...
Zaterdag 18 mei 2019
Wie wordt de beste Limburgse gol......
Irène Schepers en Bim Poonpol ......
Een nieuwe vrucht…?...
Vrijdag 17 mei 2019
Spiegelven vierde mee......
Margriet Hartel en Jef Litaer wi......
Estelle Dewaleffe en Niels Claes......
Daltons in Spanje...
contact




Genk
Donderdag 16 mei 2019
Woensdag 15 mei 2019
Dinsdag 14 mei 2019
Maandag 13 mei 2019
Zondag 12 mei 2019
Zaterdag 11 mei 2019
Vrijdag 10 mei 2019
Donderdag 09 mei 2019
Woensdag 08 mei 2019
Dinsdag 07 mei 2019
Maandag 06 mei 2019
Zondag 05 mei 2019
Zaterdag 04 mei 2019
Vrijdag 03 mei 2019
Donderdag 02 mei 2019
Woensdag 01 mei 2019