SweetCorn
21 06 18
Volgende week Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt het Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon Hasselt betwist. Het zestiende in de alsmaar langer wordende lijst. Het palmares vind je hieronder.
Alle modaliteiten qua deelname kan je op je club vragen.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken (foto)

21 06 18
Waar en wanneer de volgende Limburgse Kampioenschappen?

Tijdens de Limburg Men Challenge was er even twijfel wie volgend jaar die steeds leuke topwedstrijd mag organiseren.
Met behulp van de laureatenplaatjes op de mooie trofee bleek dat Spiegelven in 2019 de gastheer te worden.

Om alles nog eens duidelijk te stellen en tevens in de toekomst te kijken, lijsten we de volgende LK-afspraken op.

Limburgs stroke play kampioenschap
2019: Royal Limburg
2020: Spiegelven Genk
2021: Millennium Paal
2022: Golfforum Lummen
2023: Golf Club Lanaken

Limburgse kampioenschap Senioren
2018: Golf Club Lanaken
2019: Flanders Nippon Hasselt
2020: Royal Limburg
2021: Spiegelven Genk
2022: Millennium Paal
2023: Golfforum

Limburg Men Challenge
2019: Spiegelven Genk
2020: Royal Limburg
2021: Golf Club Lanaken
2022: Millennium Paal
2023: Flanders Nippon Hasselt

21 06 18
De bodemcultuurmosselen zijn er!

Vanaf eergisteren kan je bij Vandermaesen de eerste bodemdcultuurmosselen kopen. Met hun hoog vleesgewicht, mooie kleur en uitstekende smaak hebben de mosselen al meteen een goede start gemaakt.

www.vandermaesen.be

Vandermaesen biedt zowel “Goudmerk” als “Jumbo” sorteringen aan. Uiteraard ook wat er bij hoort zoals mosselkruiden, mosselgroenten, mosselwijn, frietjes en uiteraard mosselpotten.

21 06 18
Martine Roemers wint starterswedstrijd op Millennium

Millennium Paal houdt een hele reeks starterswedstrijden om de nieuwe golfers meteen van het competitiegevoel te laten proeven.
Martine Roemers heeft dat al beet, getuige haar 21 winnende punten. Anne Degraaf tikte als tweede aan en zag Koen De Wit de top drie afronden. Waar Gisèle Jacobs en Urbain Verboven niet in slaagden.

Zondag 23 september 2018
Vraagje...?...
Zaterdag 22 september 2018
Estelle Dewaleffe kroont zich to......
Inge Hoebers en Bie Steensels wi......
Castelfalfi is dé Toscaanse droom...
Guido Grieten lukt buitenlandse ......
18 + 9 holes...
Golf Limburg Course Hole 5...
Kempense wil mooiste club van Vl......
Al aan winterkleding gedacht?...
Vrijdag 21 september 2018
Ronny Drijkoningen en Ann Godela......
Tina Piano topt GC Lanaken Friday...
Greenfeeën? Wat is dat?...
Barlassina Country Club = hemel...
Golf Limburg Course Hole 4...
Marcel Daniëls wint Starterswed......
Donderdag 20 september 2018
Tom Moons bewijst andermaal klasse...
Raf en Cédric Ramaekers blijve......
44/101: The National Sterrebeek...
Top 100 Golf Courses roemt Villa......
Italiaanse top 20...
Golf Limburg Course Hole 3...
Woensdag 19 september 2018
Erik Bloemen ziet Raf Fissette f......
Anthony De Schutter houdt Marc G......
Italië heeft een specifiek golf......
Golf Limburg Course Hole 2...
Frank Tordeur wint Men's Day Bilzen...
Dinsdag 18 september 2018
Ana Elena Kusters, Bram van Zand......
Mathieu Philippart derde in Fin......
Golf Limburg Course Hole 1...
Maandag 17 september 2018
Golf Limburg Course...
Anthony De Schutter evenaart Spi......
Luc De Mondt wint de Millennium ......
Jos Haumont ziet Jean Jehoul jui......
Saskia Deboutte andermaal succes......
Zondag 16 september 2018
Vraagje...?...
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout




Genk
Zaterdag 15 september 2018
Vrijdag 14 september 2018
Donderdag 13 september 2018
Woensdag 12 september 2018
Dinsdag 11 september 2018
Maandag 10 september 2018
Zondag 09 september 2018
Zaterdag 08 september 2018
Vrijdag 07 september 2018
Donderdag 06 september 2018
Woensdag 05 september 2018
Dinsdag 04 september 2018
Maandag 03 september 2018
Zondag 02 september 2018
Zaterdag 01 september 2018
Vrijdag 31 augustus 2018