SweetCorn
21 06 18
Volgende week Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt het Limburgs Kampioenschap op Flanders Nippon Hasselt betwist. Het zestiende in de alsmaar langer wordende lijst. Het palmares vind je hieronder.
Alle modaliteiten qua deelname kan je op je club vragen.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken (foto)

21 06 18
Waar en wanneer de volgende Limburgse Kampioenschappen?

Tijdens de Limburg Men Challenge was er even twijfel wie volgend jaar die steeds leuke topwedstrijd mag organiseren.
Met behulp van de laureatenplaatjes op de mooie trofee bleek dat Spiegelven in 2019 de gastheer te worden.

Om alles nog eens duidelijk te stellen en tevens in de toekomst te kijken, lijsten we de volgende LK-afspraken op.

Limburgs stroke play kampioenschap
2019: Royal Limburg
2020: Spiegelven Genk
2021: Millennium Paal
2022: Golfforum Lummen
2023: Golf Club Lanaken

Limburgse kampioenschap Senioren
2018: Golf Club Lanaken
2019: Flanders Nippon Hasselt
2020: Royal Limburg
2021: Spiegelven Genk
2022: Millennium Paal
2023: Golfforum

Limburg Men Challenge
2019: Spiegelven Genk
2020: Royal Limburg
2021: Golf Club Lanaken
2022: Millennium Paal
2023: Flanders Nippon Hasselt

21 06 18
De bodemcultuurmosselen zijn er!

Vanaf eergisteren kan je bij Vandermaesen de eerste bodemdcultuurmosselen kopen. Met hun hoog vleesgewicht, mooie kleur en uitstekende smaak hebben de mosselen al meteen een goede start gemaakt.

www.vandermaesen.be

Vandermaesen biedt zowel “Goudmerk” als “Jumbo” sorteringen aan. Uiteraard ook wat er bij hoort zoals mosselkruiden, mosselgroenten, mosselwijn, frietjes en uiteraard mosselpotten.

21 06 18
Martine Roemers wint starterswedstrijd op Millennium

Millennium Paal houdt een hele reeks starterswedstrijden om de nieuwe golfers meteen van het competitiegevoel te laten proeven.
Martine Roemers heeft dat al beet, getuige haar 21 winnende punten. Anne Degraaf tikte als tweede aan en zag Koen De Wit de top drie afronden. Waar Gisèle Jacobs en Urbain Verboven niet in slaagden.

Woensdag 14 november 2018
Ook dit nog…...
Michel Meuwissen beste Hasseltse......
Driving ranges… Spiegelven Genk...
Dinsdag 13 november 2018
De dames......
Met meer dan zestig naar de Cost......
Bert Peeters primus in Spiegelve......
50/101: Spiegelven Genk...
Maandag 12 november 2018
Cliff Heulens sluit topseizoen s......
Bart Vanbaelen topt Flanders Nip......
Millennium kijkt terug en vooral......
Zondag 11 november 2018
Vraagje...? ...
Zaterdag 10 november 2018
Millennium Paal ontvangt in 2019......
Golf en smullen......
Zoek het verschil…...
Wie topt op… AtGolf? ...
Vrijdag 09 november 2018
Wie topt op… Golf Club Lanaken? ...
Twee Limburgse clubs krijgen een......
Driving ranges… Royal Limburg...
Regenachtig weekend? Een tip…...
Donderdag 08 november 2018
Wie topt op… Millennium Paal?...
20% van heide op Royal Limburg a......
49/101: Royal Limburg...
Wara is weer... dol...
Woensdag 07 november 2018
Wie topt op… Golfforum Lummen?...
Marina Thoelen en Robert Gielis ......
Freddy Dilworth beste Winterstri......
Driving ranges… Flanders Nippon...
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout




Genk
Dinsdag 06 november 2018
Maandag 05 november 2018
Zondag 04 november 2018
Zaterdag 03 november 2018
Vrijdag 02 november 2018
Donderdag 01 november 2018
Woensdag 31 oktober 2018
Dinsdag 30 oktober 2018
Maandag 29 oktober 2018
Zondag 28 oktober 2018
Zaterdag 27 oktober 2018
Vrijdag 26 oktober 2018
Donderdag 25 oktober 2018
Woensdag 24 oktober 2018
Dinsdag 23 oktober 2018
Maandag 22 oktober 2018