SweetCorn
26 04 18
Interclubs Men/Ladies 3

Men 3

Royal Limburg startte in Divisie 2 in de hoop naar de hoogste reeks door te stoten. Dat idee moeten ze nu reeds opbergen. Ze verloren hun beide partijen met 1-4. Alleen Filip Peumans tegen Keerbergen en Jos Castro tegen Cleydael konden voor Houthalen een puntje versieren.

Spiegelven (foto) startte in Divisie 3. Ook twee nederlagen. 1-4 tegen Witbos en 2-3 tegen Pierpont. Manu Exelmans en het duo Wim T’Kindt en Marc Vuurstaek zorgden voorde Genkse punten.

Drie Limburgse teams in Divisie 5. Golf Club Lanaken (foto) verloor tweemaal erg nipt met 2-3 van eerst Palingbeek en nadien van provinciegenoot ATGolf Vlaanderen. Dimitri Jans en Angelo Amorosi zorgden voor de eerste Lanakense punten, Eddy Hellebuyck en andermaal Dimitri Jans voor de volgende twee. In het duel met ATGolf, dat haar hub aan de Zavelberg in Tessenderlo heeft, zorgden Eric Vangeel, Marc Van Audernaerde en Patrick Ameys, pas juichend op de 19de hole van Jean-Paul Wagemans, voor de drie winnende punten.

Golfforum won van Ragnies met 2-3 waar Freddy Schoofs, Etienne Wils en Emiel Haesen voor de punten zorgden. De Kluizen Aalst toonde zich de dag nadien te sterk. Golfforum verloor met 2-3. Philip Monnens en weer Emiel Haesen wonnen wel hun duel.

Ladies 3

De Ladies 3 van Royal Limburg liepen tegen twee nederlagen aan. 2-3 verlies tegen Henri-Chapelle waar Kristien Hoogmartens en Hilde Vanoppen voor de twee puntjes zorgden. Tegen Sept Fontaines werd het zelfs 1-4 waar Kristien Hoogmartens voor het eerreddend puntje zorgde.

Zaterdag staat er in Divisie 4 het Limburgs duel Flanders Nippon Golfforum op het programma. De Lummense dames vertrekken licht als favoriet, want ze wonnen hun duel met 5-0 van Durbuy dat Flanders Nippon de dag voordien met 3-2 verslagen had. Lieve Verhulst en Milena Dilworth zorgden voor de Hasseltse punten. Dominique Ruymen, Viviane Broekmans, Els Wierinck, Daisy Cordier en Malou Raymaekers liepen tegen Durbuy een foutloos parcours. 5-0.

Millennium (foto) juichte tweemaal. Taxandria werd met 3-2 opzij gezet. Avernas zelfs met 5-0. Jeanine Boons, Loes van Rooij, Dany Vercruyssen, Lisette Sannen en Thérèse Martin zorgden voor de punten.

Millennium Ladies 3 is, samen met Paalse clubgenoten Men 3 en Ladies  2 en Men 4 van Royal Limburg, het enige Limburgse team dat in het eerste Interclub-weekend foutloos was.

26 04 18
Marc Brepoels en Frank Wils winnen Euregio kwalificatiewedstrijd

Frank Wils en Marc Brepoels (foto) hebben zich de beste Flanders Nippon-senioren getoond in de kwalificatiewedstrijd voor de Euregio Cup.

Hun 42 punten konden door niemand overboden worden. Valentin Smets en Jos Smisdom dreigden wel even, maar daar bleef het bij. Zij moesten in die eerste categorie wel Léon Bervoets en Gary Pauwen naast zich dulden.

Bij de dames topten Anny Robyns en Vivane Vanesch (foto) alles en iedereen. Rosette Bloemen en Lieve Baert werden hier runner-up en zagen Nicole Nelissen en Maria Smets de top drie afronden

26 04 18
Christopher Mivis heeft een nieuwe kledingsponsor

Christopher Mivis, die momenteel de Turkish Airlines Challenge betwist (volg zijn prestaites op www.golf.be) , steekt in het nieuw.
Hij heeft immers een nieuwe kledingsponsor.

Kjus, het kledingmerk opgericht door de voormalige Noorse top skiër Lasse Kjus, sponsor de enige reguliere Belgische Challenge Tour-speler.

26 04 18
Filip Peumans bevestigt in Houthalense MDay

Royal Limburg-captain Filip Peumans (archieffoto omringd door Ronny Smolders en Jos Castro) is overduidelijk een vaste waarde in de top van de Houthalense MDay.
Ook nu won hij met mooie 39 punten de MDay-wedstrijd.

Bart Cornu en Johan Aerts strandden op drie punten. Gérard Cuypers en Bert Spreuwers vielen zodoende naast het podium.

26 04 18
Robert Gielis wint strijd met vier

Liefst vier spelers brachten in de Paalse seniorenwedstrijd de winnende score binnen. De return werd daardoor beslissend.
En hier topte Robert Gielis alles en iedereen. Eddy Ritzen, Carl Van Elsen en Ann Godelaine moesten tevreden zijn met de andere ereplaatsen. Jan Plessers tikte als vijfde aan.

In tweede categorie haalde Guy Schuer de hoofdprijs binnen. Jos Maes en Theo Ghoos vergezelden hem op het podium. Waar Luc Verstrepen en Loes van Rooij net niet in slaagden.
Daniël Put was, voor Guido Vandebroek en Ruth Vanderplancke, de beste in derde reeks.

De wedstrijd over negen holes werd door Paula Peeters en Nelly Hoflijk gedomineerd.

Donderdag 24 mei 2018
Drie holes-in-one...
Raphaël Cultiaux wint Prijs van......
...
Maessen Couture houdt Stockverkoop...
Woensdag 23 mei 2018
Johan Ory ziet Philip Odeurs en ......
Jeugd aan het feest in Spiegelve......
Cas Ruelens en Marina Thoelen wi......
Harry Koops wint Prijs Niels, Ye......
Dinsdag 22 mei 2018
Davy Driesen heeft diploma hoofd......
Spanning stijgt...
Anja Rademakers wint op Flanders......
Jules Odeurs topt alles en iedereen...
Maandag 21 mei 2018
Max Peerbooms deed het goed, maa......
Belgian Knockout was ook een bee......
EGTMA deed voor de tweede maal G......
Zondag 20 mei 2018
Vraagje…...
Vrijdag 18 mei 2018
Nicola Philippaerts kwam support......
Saskia Deboutte wint Childern’......
Willy Vanden Poel en Ria Lesire ......
Limburgse Beat the Pro op BKO...
En ja…...
Donderdag 17 mei 2018
Jo Douven en Lucia De Lee kronen......
Hilde Stoops en Vasso Smeets win......
Herlinde Wilmots klimt op het ho......
Woensdag 16 mei 2018
Laurens Ory en Astrid Schellens ......
Rosette Bloemen en Mathieu Phili......
Viviane Vermeulen bevestigt haar......
17/101: Golf Club Lanaken...
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout
Genk
Dinsdag 15 mei 2018
Maandag 14 mei 2018
Zondag 13 mei 2018
Zaterdag 12 mei 2018
Vrijdag 11 mei 2018
Donderdag 10 mei 2018
Woensdag 09 mei 2018
Dinsdag 08 mei 2018
Maandag 07 mei 2018
Zondag 06 mei 2018
Zaterdag 05 mei 2018
Vrijdag 04 mei 2018
Donderdag 03 mei 2018
Woensdag 02 mei 2018
Dinsdag 01 mei 2018
Maandag 30 april 2018