SweetCorn
27 06 18
Wie kroont zich zondag tot 16de Limburgse kampioen?

Zaterdag en zondag worden op Flanders Nippon de Limburgse kampioenschappen betwist. Dit voor de zestiende maal. Wie schrijft zijn naam bij op deze prestigieuze rij?
Inschrijven kan nog.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken
2018: ? en ? op Flanders Nippon Hasselt

27 06 18
22/101:Koksijde Golf ter Hille

Koksijde Golf ter Hille ontving de Amateur Open of Flanders. Een wedstrijd die de Belgische amateurtop lokt.
We liepen de inland links op de vooravond van dat Federaal tornooi… en stonden paf. De baan was absolute top. Zeker de greens.



Ik bejubelde onlangs nog de greens van Flanders Nippon, maar deze in Koksijde waren nog… driemaal beter. Bliksemsnel, de lijnen houdend en vooral zalig uitrollend. Een pluim voor head greenkeeper Ahmet Koc die uit Limburg stamt.

We speelden Koksijde Golf ter Hille ook met beaufort 5. Je weet het dan. Zeker omdat de forse wind uit het NO kwam, terwijl het hier gewoonlijk ZW is. Omgekeerd dus. Een supplementaire uitdaging.

Voor de deelnemers van de Amateur Open of Flanders was de wind stukken milder. “Een briesje” volgens de Koksijde-leden. Slechts één iemand van Heren én Dames dook na drie dagen onder de par. Moet daar nog commentaar bij?

27 06 18
Royal Zoute blijft hoe dan ook absolute top

Royal Zoute kreeg de laatste jaren wat klappen. Enkele ingrijpende veranderingen deden de baan niet meteen goed. Wat vooral de schuld was van het vaak nukkige en vooral onvoorspelbare Belgische weer. Dat vertaalde zich ook in best wat plaatsen verlies in de “Backspin Best of Belgium Top 10” van Belgische golfbanen.

We zijn er echter vast van overtuigd dat Royal Zoute in de volgende “Backspin  Best of Belgium Top 10” weer naar een mogelijke nummer één zal reiken. Daarvoor is het wel wachten tot begin 2020 wanneer de nieuwe editie van de “BBoB Top 10” opgemaakt wordt.

Royal Zoute heeft de weg naar die top duidelijk ingezet. Dat merk je aan alles.

27 06 18
21/101: Royal Limburg

Erg vroeg gestart. Leuk gespeeld. Niets bijzonder te vermelden…

Zondag 23 september 2018
Vraagje...?...
Zaterdag 22 september 2018
Estelle Dewaleffe kroont zich to......
Inge Hoebers en Bie Steensels wi......
Castelfalfi is dé Toscaanse droom...
Guido Grieten lukt buitenlandse ......
18 + 9 holes...
Golf Limburg Course Hole 5...
Kempense wil mooiste club van Vl......
Al aan winterkleding gedacht?...
Vrijdag 21 september 2018
Ronny Drijkoningen en Ann Godela......
Tina Piano topt GC Lanaken Friday...
Greenfeeën? Wat is dat?...
Barlassina Country Club = hemel...
Golf Limburg Course Hole 4...
Marcel Daniëls wint Starterswed......
Donderdag 20 september 2018
Tom Moons bewijst andermaal klasse...
Raf en Cédric Ramaekers blijve......
44/101: The National Sterrebeek...
Top 100 Golf Courses roemt Villa......
Italiaanse top 20...
Golf Limburg Course Hole 3...
Woensdag 19 september 2018
Erik Bloemen ziet Raf Fissette f......
Anthony De Schutter houdt Marc G......
Italië heeft een specifiek golf......
Golf Limburg Course Hole 2...
Frank Tordeur wint Men's Day Bilzen...
Dinsdag 18 september 2018
Ana Elena Kusters, Bram van Zand......
Mathieu Philippart derde in Fin......
Golf Limburg Course Hole 1...
Maandag 17 september 2018
Golf Limburg Course...
Anthony De Schutter evenaart Spi......
Luc De Mondt wint de Millennium ......
Jos Haumont ziet Jean Jehoul jui......
Saskia Deboutte andermaal succes......
Zondag 16 september 2018
Vraagje...?...
contact

Maasmechelen - Geel - Turnhout




Genk
Zaterdag 15 september 2018
Vrijdag 14 september 2018
Donderdag 13 september 2018
Woensdag 12 september 2018
Dinsdag 11 september 2018
Maandag 10 september 2018
Zondag 09 september 2018
Zaterdag 08 september 2018
Vrijdag 07 september 2018
Donderdag 06 september 2018
Woensdag 05 september 2018
Dinsdag 04 september 2018
Maandag 03 september 2018
Zondag 02 september 2018
Zaterdag 01 september 2018
Vrijdag 31 augustus 2018