SweetCorn
27 06 18
Wie kroont zich zondag tot 16de Limburgse kampioen?

Zaterdag en zondag worden op Flanders Nippon de Limburgse kampioenschappen betwist. Dit voor de zestiende maal. Wie schrijft zijn naam bij op deze prestigieuze rij?
Inschrijven kan nog.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken
2018: ? en ? op Flanders Nippon Hasselt

27 06 18
22/101:Koksijde Golf ter Hille

Koksijde Golf ter Hille ontving de Amateur Open of Flanders. Een wedstrijd die de Belgische amateurtop lokt.
We liepen de inland links op de vooravond van dat Federaal tornooi… en stonden paf. De baan was absolute top. Zeker de greens.

Ik bejubelde onlangs nog de greens van Flanders Nippon, maar deze in Koksijde waren nog… driemaal beter. Bliksemsnel, de lijnen houdend en vooral zalig uitrollend. Een pluim voor head greenkeeper Ahmet Koc die uit Limburg stamt.

We speelden Koksijde Golf ter Hille ook met beaufort 5. Je weet het dan. Zeker omdat de forse wind uit het NO kwam, terwijl het hier gewoonlijk ZW is. Omgekeerd dus. Een supplementaire uitdaging.

Voor de deelnemers van de Amateur Open of Flanders was de wind stukken milder. “Een briesje” volgens de Koksijde-leden. Slechts één iemand van Heren én Dames dook na drie dagen onder de par. Moet daar nog commentaar bij?

27 06 18
Royal Zoute blijft hoe dan ook absolute top

Royal Zoute kreeg de laatste jaren wat klappen. Enkele ingrijpende veranderingen deden de baan niet meteen goed. Wat vooral de schuld was van het vaak nukkige en vooral onvoorspelbare Belgische weer. Dat vertaalde zich ook in best wat plaatsen verlies in de “Backspin Best of Belgium Top 10” van Belgische golfbanen.

We zijn er echter vast van overtuigd dat Royal Zoute in de volgende “Backspin  Best of Belgium Top 10” weer naar een mogelijke nummer één zal reiken. Daarvoor is het wel wachten tot begin 2020 wanneer de nieuwe editie van de “BBoB Top 10” opgemaakt wordt.

Royal Zoute heeft de weg naar die top duidelijk ingezet. Dat merk je aan alles.

27 06 18
21/101: Royal Limburg

Erg vroeg gestart. Leuk gespeeld. Niets bijzonder te vermelden…

Vrijdag 24 mei 2019
Martine Boes en Dany Vanderstra......
Bim Poonpol Paowana juicht in Be......
Zege van Cécile Lecis in Spiege......
...
Nog maar eens…...
Donderdag 23 mei 2019
Wanneer clubkampioenschappen?...
Dames gaan vreemd...
De Maastrichtsche zoekt week/wee......
Woensdag 22 mei 2019
Rudi Stiers en Lucia De Lee seni......
Liesbet Michels en Bea Natens wi......
Lanakense shooting starts...
Valentin Smets houdt Frank Wils ......
Dinsdag 21 mei 2019
Marc Vuurstaek en Charlotte Gilt......
Conny Beertens en Bea Schepers w......
Vier Limburgse golfers naar BKO-......
Olga Vanderstraeten beste Paalse......
Maandag 20 mei 2019
Ben Henry versterkt secretariaat......
Remco Zinken en Ana Elena Kuster......
Frieda Vandevoort en Wei Cheng L......
Frank Wils en Peter Gubbelmans z......
Cliff Heulens en Angelien Schari......
James Van Maerrem houdt Eric Van......
Zondag 19 mei 2019
Vraagje...?...
Zaterdag 18 mei 2019
Wie wordt de beste Limburgse gol......
Irène Schepers en Bim Poonpol ......
Een nieuwe vrucht…?...
Vrijdag 17 mei 2019
Spiegelven vierde mee......
Margriet Hartel en Jef Litaer wi......
Estelle Dewaleffe en Niels Claes......
Daltons in Spanje...
contact




Genk
Donderdag 16 mei 2019
Woensdag 15 mei 2019
Dinsdag 14 mei 2019
Maandag 13 mei 2019
Zondag 12 mei 2019
Zaterdag 11 mei 2019
Vrijdag 10 mei 2019
Donderdag 09 mei 2019
Woensdag 08 mei 2019
Dinsdag 07 mei 2019
Maandag 06 mei 2019
Zondag 05 mei 2019
Zaterdag 04 mei 2019
Vrijdag 03 mei 2019
Donderdag 02 mei 2019
Woensdag 01 mei 2019