SweetCorn
28 06 19
Marc Vande Broek aan de Ter Dolen

Brouwerij Ter Dolen bood op Royal Limburg een seniorenwedstrijd aan.
Marc Vande Broek (foto) en Francis Huys brachten winnende 38 punten binnen, maar de return van Marc was dat tikkeltje beter. Hij kon dus met de meeste Ter Dolen naar huis.

Achter dat duo bakkeleide een viertal om de derde eindplaats in eerste categorie. Zij finishten in de volgorde Maurice Vanschoenbeek, Lieve Bussé, Mich Pyls en Ingrid Verherstraeten.

In tweede categorie haalde Chantal Castro (foto) de reekszege binnen. Elfi Litaer en Aimé Hosay moesten zich met de overige ereplaatsen tevreden stellen. Guido Scheepers en Mark Bussé rondden de topvijf af.

28 06 19
Wie wordt Limburgse Kampioen 2019?

De deelnemerslijst voor het Limburgs Kampioenschap krijgt stilaan vorm. Wie kroont zich volgende week zaterdag 6 juni tot provinciaal kampioen?

Er starten best wat toppers, maar dat moet de anderen niet weerhouden zich eveneens in te schrijven voor een titelstrijd die uniek is in België. In geen enkele provincie heeft men immers zo’n kampioenschap.

De formule werd herzien en zo is er op Royal Limburg alleen maar plaats voor mannen met een lagere handicap dan 12,5 en vrouwen met een lagere handicap dan 16,5.

Er worden die zaterdag twee rondes gespeeld. Een cut na de eerste ronde zorgt er voor dat de top 18 en ties in de beslissende tweede ronde mag starten.
Wie voegt zijn en haar naam bij dit prestigious palmares?

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken
2018: Tom Van Hove en Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt

28 06 19
Eddy Hellebuyck weer wat dichter bij single handicap

Gewezen Olympiër Eddy Hellebuyck (foto) won in de Premium Golfers Maastrichtsche Cup de eerste categorie.
Zijn 67 netto brengt hem weer een stap dichter bij de beoogde single handicap.

Joris Swennen en Sébastien Thirion vulden de resterende podiumplaatsen. Inge Belmans was op een vijfde eindplaats de beste dame.

In tweede categorie haalden Josien Pulle en Freco Reinders het. Bij de mannen tikte Peter Ziolkowski als runner-up aan.
Guy Winkels won derde reeks, terwijl Peter Spaan voor Olga Feekes de beste was op de Limburg Course.

28 06 19
Hole-in-one voor Anja Vissers

Anja Vissers had alle redenen om te juichen tijdens de druk bezette Millennium Business Club Day.
Op de vijfde Paalse hole mikte Anja haar bal feilloos in de hole.

Een ace die haar wel geen resto voucher Giuliano oplevert. Die wordt door Golflimburg.be-partner Giuliano alleen maar uitgereikt bij de hole-in-one tijdens een officiële clubwedstrijd tijdens het weekend.
Dus opnieuw proberen, Anja.

28 06 19
Frank Wils beste op Flanders Nippon Senior Day

Frank Wils (foto) heeft andermaal een zege beet. Op de wekelijkse seniorendag van Flanders Nippon domineerde hij eerste categorie. Zijn 37 punten waren onbereikbaar voor Bart Vanbaelen en het duo Jos Smisdom en Frank Tordeur.

In tweede reeks deed Inge Smeets een “Wilske” door haar opponenten geen schijn van kans te geven. Dat zullen Léon Luyten en Johan Mullens wel toegeven.

Alsof dat alles nog niet volstond deed Valère Bollen hetzelfde in derde categorie. Hier hadden Luc Swinnen en Karin Cafmeyer geen schijn van kans.
Ernest Jooken en Alex Michils topten de wedstrijd over negen holes.

28 06 19
Acht moedigen snijden morgen bloedhete Houthalense Longest Day aan

Driemaal achttien holes. 54 holes op één dag dus.
Ronduit haalbaar… in normale weersomstandigheden. Maar nu?

Het wordt een hele opdracht voor zeven mannen en één vrouw om het hoofd koel te houden. Wie dat zijn?
Vasso Smeets, haar Theo, Luc Tournier, Benny Cleeren, Yves de Bellefroid, Etienne Wils, Bart Creten en Bart den Hartog.

Dinsdag 17 september 2019
Kasper Vandeput duikt naar singl......
Ibo Ganic blijft winnen...
Georgios en Nadine Mihailidis wi......
Patrick Vercauteren wint duel me......
Maandag 16 september 2019
Anja Rademakers wint Flanders Ni......
Didier Claes buigt voor Dimitri ......
Leo de Sonnaville maakt opgemerk......
Licata Vini presenteert andermaa......
Zondag 15 september 2019
Vraagje...?...
Zaterdag 14 september 2019
Carine Ory wint Lummense 5 stokk......
Cas Ruelens overheerst Spiegelve......
Annie Matthys wint op Millennium...
Maurice Schreurs lukt superscore......
Vrijdag 13 september 2019
Lydia Vanaken wint Spiegelvense ......
Hans Meelberghs houdt Eddy Rayma......
Herenmode Bloemen is klaar voor ......
Donderdag 12 september 2019
Thomas Pieters kreeg Limburgse P......
Saskia Deboutte en Ronny Drijkon......
Zusjes Coolens andermaal aan het......
Jos Smisdom houdt Guido Vandenbr......
Tot volgend jaar…...
De tongschar al geproefd?...
Woensdag 11 september 2019
Royal Limburg start in alle Seni......
Lesley Leten... én score van he......
Tom Dries en Ignace Van den Stee......
Dinsdag 10 september 2019
6436 meter......
Tom Moons en Helmi van Asseldonk......
Golfforum-senioren geven Chris B......
Trees Jongen wint Prijs Verenigd......
Astrid Schellens en Paul de Bell......
contact




Genk
Maandag 09 september 2019
Zondag 08 september 2019
Zaterdag 07 september 2019
Vrijdag 06 september 2019
Donderdag 05 september 2019
Woensdag 04 september 2019
Dinsdag 03 september 2019
Maandag 02 september 2019
Zondag 01 september 2019
Zaterdag 31 augustus 2019
Vrijdag 30 augustus 2019
Donderdag 29 augustus 2019
Woensdag 28 augustus 2019
Dinsdag 27 augustus 2019
Maandag 26 augustus 2019
Zondag 25 augustus 2019