SweetCorn
06 04 11
Tom Moons groeit naar beoogde vorm

Tom Moons heeft zijn seizoen ei zo na met een overwinning aangesneden. Op Millennium kon alleen Luc Rombaut hem van de bruto-zege in de Openingsprijs Van den Berk te houden.

“Ik was als best geklasseerde handicapper één van de favorieten in deze Openingswedstrijd”, weet Tom. “Maar je moet het echter op de baan waarmaken. Wat ik net niet kon doen. Enige troost, het liep haast zoals ik het wilde.  Allemaal bemoedigend voor de Interclubs die volgend weekend op het programma staan. Millennium start daar in de allerhoogste nationale herenreeks, maar we moeten ons niet te veel illusies maken. De pro geworden Christopher Mivis en de in de States studerende Thomas Pieters zijn er niet bij. Zonder onze nummers één en twee zijn we verplicht onze ambities bij te stellen. We hopen uiteraard in die hoogste reeks stand te houden. De laatste wedstrijd tegen Bercuit zal in dat geval richtingbepalend zijn. Ik hoop, zoals verleden jaar mijn zege tegen nationale topper Alban Lammens, een belangrijk steentje tot dat behoud bij te kunnen dragen. Die zege beschouw ik als mijn beste golfherinnering tot nu toe."

"Er staan uiteraard nog andere belangwekkende wedstrijden in mijn golfagenda aangeduid”, verduidelijkt de financiële directeur van de Lodge-Hotels. “Uiteraard de King’s Prize die einde mei op homeclub Millennium gelopen wordt. Of het Kampioenschap van Vlaanderen op Flanders Nippon. Het Omnium op Houthalen moet ik wegens vakantie spijtig genoeg missen. Het Limburgs Kampioenschap gelukkig niet. Dat wordt in het najaar op mijn vroegere homeclub Golfforum Lummen betwist. Ik werd er vijfmaal clubkampioen, zodoende… Daarom zou ik dit jaar ook dolgraag het clubkampioenschap op Millennium winnen. Een haalbare kaart als ik niet zoals verleden jaar tegen een complete offday aanloop en vooral Florian Dohmen in bedwang kan houden. Maar eerst de Interclubs.”

René Koolen: “Het moeilijke v......
Tom Moons groeit naar beoogde vorm...
Rob Houben wint “Captain’s B......
Christopher Mivis won in 2010 al......
Captain Lucien Scheepers...
Guy Habraken: "Vijfde clubtitel ......
Pete Cowen begeleidt VVG-Topspor......
Millennium Paal wacht sinds 2000......
Manoël Willems : "Challenge Tou......
Rens Megens : "Het Limburgs Kamp......
Hasseltse Sportschool zorgt voor......
@golf zesde Limburgse golfclub...
Flanders Nippon Hasselt vierde j......
Fons Henckens : "Golfen kan al v......
Jo Vandoornick en Lisette Craegh......
Verwachte Limburgse clubkampioenen...
Millennium-duo in voetsporen van......
Captain Paul Godderie : Spiegelv......
Barry Pavic : "Meer dan recreati......
Amaury Castro startte in Open...
Joet Bertels: "Ik leerde het spe......
Christophe Thijs : "Logische sta......
Jo Praets : "Golf staat steevas......
Twintig jaar, zeven captains......
contact