SweetCorn
28 08 08
The Golfshops drukken hun stempel op golfend Limburg

Wat zou de Limburgse golfscène zonder The Golfshops zijn? Een retorische vraag waar iedereen, die ooit The Golfshop in Hasselt of Houthalen binnenwandelde, het enig juiste antwoord op kent. Xavier en Josefin Vandeput drukken al meer dan een decennium hun stempel op golfend Limburg.

"Alles begon wat meer dan elf jaar geleden", herinnert Xavier zich nog als gisteren. "Toen namen we de bestaande golfshop in Flanders Nippon Hasselt over. Ik ging ook meteen mijn voelhorens op allerlei golfbeurzen uitsteken. Iets wat we blijven doen. Kwestie de vinger aan de golfpols te houden."
"De hele waaier dan...", valt Josefin in. "Naast het specifieke golfmateriaal hebben we ook steeds oog gehad voor golf- en vrije tijdskleding. Die hangt nu te schitteren in onze beide Golfshops. De merken die we aanbieden? Galvin Green, Brax, Lacoste en Callaway hangen in de herenrekken. Lacoste, Brax, Hilfiger, Marie Valois, Abacus, Chervo, Xandres en uiteraard Galvin Green, waar we invoerder van zijn, dingen naar de gunsten van modieuze dames. Stuk voor stuk topmerken. Het grootste deel van die kleding is uiteraard in functie van het golfen. Daarom zoeken we vooral functionele en aangenaam dragende kleding die ook nog dat belangrijke extraatje biedt. In een aangenaam kader. Niet zo lang geleden verbouwden we de Hasseltse Golfshop. Dit jaar was Houthalen aan de beurt. Twee voltreffers. Zoveel is nu al duidelijk. Beide Golfshops vallen erg in de smaak. Dat leren de enthousiaste reacties van de klanten ons toch. Een weg die we uiteraard verder willen blijven bewandelen. Mét een nog grotere keuze... "

"Dat kan je ook van het golfmateriaal stellen", onderstreept Xavier Vandeput die je als een expert in die materie kan aanduiden. "Deels dankzij de uitstekende samenwerking met topfabrikanten kunnen we immers gebruik maken van high tech fitting-systemen waarmee we naar de ideale club voor iedere golfer kunnen speuren. Zowel Callaway, Titleist en Cobra hebben ons zo'n gesofistikeerd systeem toegeschoven. Daarmee kan je piekfijn uitmeten welke clubs voor jou het best geschikt zijn. Die fitting wordt vaak over het hoofd gezien. Clubs koop je immers niet zoals broodjes bij de bakker... Wij maken er steeds een erezaak van om voor iedere klant de beste keuze naar voor te schuiven. Keuzes in het meervoud dan, want we bieden zowel in Hasselt als Houthalen een erg breed gamma van clubs aan. Ook een hele reeks testclubs waarmee je op het terrein zelf kan toetsen of die je werkelijk liggen. Op het vlak van putterfitting genieten we eveneens een hele faam. In samenwerking met Flanders Nippon-headpro Bart Bollen kan je via The Golfshops een doorgedreven fittingsessie doorlopen. De resultaten zijn overweldigend positief. Wat je ook van ons ander succesproduct Galvin Green kan stellen. Hun regenkleding wordt jaar na jaar tot de beste van het hele aanbod verkozen. Met de andere Galvin Green-kleding gaat het dezelfde succesrijke weg op. Parallel met The Golfshops..."

Score begint bij de putting...
Wat wordt de nieuwste hype?...
Hoe zal de driver binnen een paa......
Els, Leadbetter, Faldo en co koe......
Bart Bollen andermaal naar Harol......
Component-clubs schitteren in ha......
The Golfshops drukken hun stempe......
Zit men aan de limiet?...
Wat zit er in de bag van onze Ch......
Titleist Pro V1 is een beetje Ca......
Scoren begint bij de putting...
Trion:Z helpt je natuurlijke bal......
contact