SweetCorn
20 05 21
Limburgs Kampioenschap op zaterdag 3 juli bevestigd

In 2019 kon het Limburgs Kampioenschap om corona redenen niet betwist worden.

Spiegelven neemt nu de draad terug op en bevestigt het LK dat op zaterdag 3 juli op de Genkse golfbaan zal betwist worden.

Bij de mannen krijgen maximaal 48 spelers met een handicap lager dan 12,5 startgelegenheid voor twee rondes waar na de cut 18 spelers in de finale ronde starten.

Bij de vrouwen zijn dat maximaal 24 speelsters met een handciap lager dan 16,5.

Meer info bij je clubsecretariaat of je clubcaptain.

Palmares Limburgs Kampioenschap
2003: Thierry Peeters & Vicky Tomko op Limburg Golf Houthalen
2004: Friso de Boer & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2005: Jan Plessers en Kathleen Renders op Spiegelven Genk
2006: Christopher Mivis en Sara Vanzonhoven op Millennium Paal
2007: Rens Megens en Sara Vanzonhoven op Golfforum Lummen
2008: Thomas Pieters & Sara Vanzonhoven op Limburg Golf Houthalen
2009: Toon Gheys & Lucia De Lee op Spiegelven Genk
2010: Rens Megens & Kathleen Renders op Millennium Paal
2011: Rens Megens & Marie-Isabel Theuwis op Golfforum Lummen
2012: Rens Megens & Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2013: Rens Megens & Teresa Van Hove op Limburg Golf Houthalen
2014: Stijn Leten & Lydia Vanaken op Spiegelven Genk
2015: Thibaut Leys & Kathleen Renders op Millennium Paal
2016: Thibaut Leys & Lydia Vanaken op Golfforum Lummen
2017: Remco Zinken & Lydia Vanaken op Golf Club Lanaken
2018: Tom Van Hove en Kathleen Renders op Flanders Nippon Hasselt
2019: Max Peerbooms & Lucia De Lee op Royal Limburg (foto)
2020: Corona

Inschrijven zal via i-golf kunnen.

20 05 21
Lilianne Verheijen topt Spiegelvense Ladies Late Golf

De Spiegelvense dames kruisten drivers en veel meer tijdens de traditionele  “Late Golf”.
Uit het strijdgewoel kwam één duidelijke winnares tevoorschijn.

Lilianne Verheijen (archieffoto rechts samen met Christine Panis) had bij de eindafrekening liefst een half dozijn punten voorsprong op Aldegonde De Baets.
Sara Hogan en Christine Panis verdrongen zich op de derde trede van het podium.
Christine Verhaeghe en clubcaptain Patricia Fagard misten die.

Jeannine Wijnants en Nelly Creten finishten gelijk in de wedstrijd over negen holes, maar vermits haar return een tikkeltje beter was, mocht Jeannine juichen.
Rita Gerets werd hier derde ten nadele van Mimi Vrambout.

20 05 21
Marijke Lambrigts ziet Véronique Boes en Francine Martens zegevieren

Marijke Lambrigts (foto) bood om een speciale reden op Royal Limbug een dameswedstrijd aan.
Een 4BBB die door het duo Francine Martens en Véronique Boes gewonnen werd.
Beide dames scoorden 41 punten. Eéntje meer dan het zussenduo Martine Boes en Anne-Françoise Timmermans.

Dat de toppers het in deze wedstrijd goed deden bewezen Béa Natens en Helmi van Asseldonck die de derde plaats opeisten ten nadele van Anne Benijts en Sophie Geens. Annicq Ooms en Marlie Driesen duwden Mick Onclin en Vasso Smeets uit de top vijf.

In tweede categorie wél familie aan het feest Dominique Withofs en Patrice Vanrunxt hadden bij de eindafrekening één puntje voorsprong op Monique Geerlings en Roselien Joossens.
Jacqueline Vroninks en Hortense Goethals tikten als derde aan. Waar Sonja Scevenels en Adelheid Van Roey net niet in slaagden.

De wedstrijd over negen holes werd door Hilde Nowosad gewonnen.
Magda Frenay en Marleen Schepers vergezelden haar op het podium.

20 05 21
Weer Bim…

Bim Poonpol Paowana (foto) heeft andermaal succesrijk uitgehaald.
Ze moest ditmaal niet diep gaan om Frank Tordeur en Jos Smisdom in de eerste categorie van de Senior Q Day op Flanders Nippon voor te blijven.

In tweede categorie ging de reekszege andermaal naar Maurice Poelmans.
Robert Baeten en het tweetal Paul Peters en Guy Cosemans konden daar wat tegen beginnen. Ook Jos Schouteden en Marie Rose Quintiens niet.

Frank Hanssens won met 40 punten de derde reeks, waar Jan Janssen en Erik Mertens met de andere ereplaatsen gingen lopen.

Kris Vandebroek was de beste in de wedstrijd over negen holes.

20 05 21
Ivan Maes en Rianne Van Ham toppen Paalse Q Senior Day

Rianne Van Ham en Ivan Maes hebben op Millennium de toppers verrast in de Qualifying Senior Day.
Menigeen, zoals overigens fotograaf Bart Liesenborgs, had oog voor het jonge leven op de Paalse Plas.

Rianne Van Ham won de damesreeks van Jeannine Boons en Marijke Bongaerts die de runner-upplaats deelden.
Annie Willems en Martine André haalden de top vijf. Waar Maria Van Bael en Ruth Vanderplancke niet in slaagden.

Bij de mannen wist Ivan Maes net voor Luc Deraemaeker het eindigen.
Theo Vreys werd hier derde. Guido Bosmans, Robert Gielis en Camile De Ceulaer deden het hier eveneens goed.

Maandag 14 juni 2021
Kristof Ulenaers nieuwe Belgisch......
Coach Manoël Willems: “Kristo......
Stille, maar gedreven kracht...
“Met de hulp van Zak…”...
Een sprong van … 1500 plaatse......
Een eerste van drie voor een Bat......
Zondag 13 juni 2021
Kristof Ulenaers schrijft golfge......
Vraagje...?...
Zaterdag 12 juni 2021
Kristof Ulenaers blijft uitmunte......
Patrick Vercauteren blijft Frank......
Marta Aerts en Annicq Ooms winne......
Saskia Deboutte wint nipt van Pi......
Bim, maar ook Marie-Rose, Nicole......
Millimeterspurt in woensdagse Q ......
Vrijdag 11 juni 2021
Kristof Ulenaers blijft de sterr......
Golf Vlaanderen… podcast ...
Hoe zit het…?...
Mick Onclin ziet Roselien Joosse......
“Anciens” zien duel tussen B......
Christine Verhaeghe voor Lily Ge......
Donderdag 10 juni 2021
Kristof Ulenaers geeft zijn visi......
Gérard Cuypers en Bim Poonpol P......
Jan Verbeeck houdt Jefke Bosmans......
Frank Tordeur wint kwalificatiew......
Woensdag 09 juni 2021
Max Peerbooms geselecteerd voor ......
Een steeds weerkerende vraag…...
Lowie Leliaert beste Route 36-er......
Moeilijk…? Niet voor Jules “......
Lore Mewis ook top buiten het te......
Dinsdag 08 juni 2021
Marc Jehoul overvleugelt iederee......
Daisy Cordier troeft Frank Wils ......
Stéphane Cimon vergaart haast 5......
Leading Courses dropt Hulencourt......
Maandag 07 juni 2021
Superscores op Millennium… en ......
Nico Vrijens en Marc Topff toppe......
Pieterjan Hombouckx houdt topper......
Victor Boonen trotseert wolkbreu......
contact




Genk
Zondag 06 juni 2021
Zaterdag 05 juni 2021
Vrijdag 04 juni 2021
Donderdag 03 juni 2021
Woensdag 02 juni 2021
Dinsdag 01 juni 2021
Maandag 31 mei 2021
Zondag 30 mei 2021
Zaterdag 29 mei 2021
Vrijdag 28 mei 2021
Donderdag 27 mei 2021
Woensdag 26 mei 2021
Dinsdag 25 mei 2021
Maandag 24 mei 2021
Zondag 23 mei 2021
Zaterdag 22 mei 2021